Utveckling

Our beloved robot

Vi har genom åren arbetat med de flesta förkortningar som finns i vår bransch och har efter hand valt ut våra favoriter. Vi hjälper våra kunder med webbutveckling och publiceringsverktyg, bygger specialanpassade system, utvecklar mobilanpassade lösningar och gör kampanjsajter.

Webbutveckling och CM-system

Vi producerar skräddarsydda webbplatser efter våra kunders önskemål. Eftersom varje projekt är unikt är det väldigt viktigt för oss att vi kan anpassa lösningen efter de krav som ställs. I de allra flesta fall blir resultatet en webbplats som bygger på ett CMS som heter ExpressionEngine. Anledningen är att det är flexibelt, säkert och mycket uppskattat bland våra kunder.

+  Läs mer om Webbutveckling och CM-system

Specialanpassade system

Vi gillar att lösa konkreta problem för våra kunder och ibland dyker det upp problem som inte lämpar sig för ett traditionellt publiceringssystem. I de fallen bygger vi gärna specialanpassade system, helt anpassade efter situationen, som kan användas på webben eller på ett intranät.

+  Läs mer om Specialanpassade system

Mobilanpassade lösningar

Sättet vi använder våra telefoner och datorer förändras i rasande takt. Idag är det lika vanligt att använda mobilen för att kolla upp något på internet som att sätta sig framför en dator. Republic bygger specifika mobilversioner eller anpassar webbplatser så de fungerar bra även på smarta telefoner och datorplattor. Vi har även byggt appar för iPhone och iPad.

+  Läs mer om Mobilanpassade lösningar

Kampanjer & spel

Sedan några år tillbaka har Flash fått ett något oförtjänt dåligt rykte eftersom Apple inte byggt in stöd för Flash i sina iPhones eller iPads. Men för den som vill få fart på en kampanj eller vill underhålla sina kunder är Flash fortfarande ett utmärkt val för webben. Med hjälp av Flash bygger vi roliga, informativa och attraktiva kampanjer och spel.

+  Läs mer om Kampanjer & spel