Design

Design har alltid ett syfte. Ibland kan det vara att skapa en lättnavigerad och attraktiv yta på en webbplats, andra gånger att bygga ett komplett gränssnitt för ett affärssystem. Genom årens lopp har vi designat ett stort antal webbplatser, gränssnitt och ritat skräddarsydda ikoner och illustrationer.

Webbdesign

Vi designar och utvecklar webbplatser baserade på modern teknik och webbstandards, utan att göra avkall på estetik eller användarupplevelse. Detta resulterar i webbplatser som är både snygga på ytan och smarta bakom kulisserna.

Läs mer om Webbdesign

Gränssnitt

Vi designar grafiska gränssnitt hela vägen från idéstadiet till färdig grafik och implementation. Oavsett om det är webbplatser, touchscreens eller mobila applikationer är grundtanken densamma – att skapa bästa möjliga upplevelse för användaren.

Läs mer om Gränssnitt

Ikoner & Illustrationer

Vi tar fram unika ikoner och illustrationer. Ikoner hjälper användaren att hitta rätt, förenklar upplevelsen och används som applikationsikoner. En illustration fungerar i vissa fall mycket bättre än ett foto, och animeringar kan förtydliga eller förhöja upplevelsen ytterligare.

Läs mer om Ikoner & Illustrationer