Webbdesign

Förutom att webbsidor skall vara informativa och visuellt tilltalande lägger vi stort fokus på detaljer som ikoner och navigation för att våra produktioner skall vara genomtänka och lättanvända in i minsta detalj.

Formspråket på webben växlar snabbt vad det gäller trender och mode, men för oss är det viktigaste att det finns en strukturerad idé bakom varje designlösning. Produktionerna skall givetvis kännas moderna och tidsenliga, men samtidigt så passar inte alla formspråk i alla situationer så det gäller att hitta rätt för varje individuellt projekt.

Webben måste ses som en av flera marknadskanaler, och måste samverka med övrig kommunikation. Vi ser alltid till att följa kundens befintliga grafiska profil och formspråk, men i många situationer måste profilen anpassas något för att komma till sin rätt i olika media. Oftast står vi för hela den kreativa processen men ibland samarbetar vi även med reklam- och PR-byråer om kunden önskar.

Vi har haft glädjen att få arbeta med många intressanta webbprojekt de senaste åren. De roligaste projekten är de där vi varit med och hjälp till under hela processen, från koncept och skisser till slutgitlig design och publicering. Nedan ser ni några uppdrag vi gjort den senaste tiden:

Övriga tjänster

Många som kommer till oss frågar om tjänster som kanske inte är direkt kopplade till själva webbprojektet inititalt, men ändå viktiga i det långa loppet. Vi erbjuder oftast inte dessa tjänster separat, men för våra kunder kan vi även hjälpa till med;

  • Nyhetsbrev via e-post, där vi kan hjälpa till med både skräddarsydda mallar, system som håller ordning på adresser och kampanjer, samt statistik och uppföljning.
  • Sökmotoroptimering (SEO), alla våra projekt är gjorda efter de rekommendationer som finns för att bygga sökmotorvänliga webbplatser. Detta i sig ger vanligtvis mycket bra ranking på exempelvis Google, men ger även en mycket bra bas för att aktivt arbeta vidare med så kallad sökmotoroptimering om så önskas - vi hjälper till med allt det tekniska. Vill ni dessutom köpa annonser och göra kampanjer så har vi goda relationer med några av landets mest meriterade företag inom detta.
  • Analys och utvärdering av webbplatsen när webbplatsen är lanserad, där vi arbetar med exempelvis Google Analytics och andra analysverktyg.
  • Integrera tjänster från tredje part så som Facebook och Twitter.

För att en webbplats skall fungera krävs också en genomtänkt upplägg och en bra teknisk plattform, under "Code" finns mer information om utveckling och vad vi gjort.

Tillbaka