Om Republic

Republic Factory AB är designbyrån med stor teknikkunskap som är inriktad på digitala lösningar som medför konkret nytta för våra kunder. Vi arbetar med att utveckla specialanpassade system, webbplatser och kommunikationslösningar för Internet med fokus på god design och användbarhet. Vi utgår alltid från konkreta behov när vi tar fram och utvecklar produktioner.

Designen gäller både det som syns på skärmen, det som döljer sig i kulisserna och själva effektiviteten för användaren. Men framförallt menar vi att god design ska inrama och förhöja effekten i budskapet till användaren. Våra kunder sedan många år gillar dessutom att arbeta med oss därför att vi brinner för det vi jobbar med.

Republic Consulting

Vi delar kontor med Republic Consulting som medverkar till att utveckla ett aktivt, planerat och lustfyllt säljande i såväl entreprenörsföretag som börsbolag. Det innebär bl. a. personlig säljcoachning och talaruppdrag med hög inspirationsfaktor i syfte att markant öka kundföretagens lönsamhet.

Här jobbar Ulla-Lisa Thordén, erkänd skicklig skribent med flera kritikerrosade böcker bakom sig. Läs mer på thorden.se.

Tillbaka