Filosofi

Det går att publicera information på internet på en mängd olika sätt idag. Eftersom antalet sätt att både publicera och att ta del av information ökar kontinuerligt, och då det är omöjligt att veta vad som gäller om två år, är det viktigt att bygga webbplatser som är så tillgängliga som möjligt och som fungerar på så många olika enheter och plattformar som möjligt.

Med dagens teknik och de webbstandards som finns kan vi konstruera webbplatser som fungerar lika bra oavsett om användaren har en PC, en Mac eller en Android-telefon, använder Windows, Mac OS eller Linux. Vi utvecklar alla nya projekt enligt gällande webbstandards och ser till att de fungerar bra.

Vi utvecklar strukturerade webbsidor som är användbara för alla människor inklusive dem med nedsatt syn eller andra funktionshinder. Tillgänglighet är alltid en viktig parametern när vi publicerar information.

Idag använder också fler och fler människor Internet på telefoner och läsplattor, vilket medför att publicering av information på rätt sätt aldrig har varit viktigare än nu. Eftersom vi arbetar enligt webbstandards separerar vi design och programkod från innehållet och har därför ett enormt försprång nu när webben även är mobil.

Tycker du att detta låter intressant och vill ha lite fler kontreta exempel på vad webbstandards och tillgänglighet gör för din webbplats hittar du mer inforamtion i vår artikel "Vilken affärsnytta finns det med webbstandards och tillgänglighet? "

Tillbaka