Specialanpassade system

I många fall finns det mycket att vinna på att använda ett publiceringssystem i botten. Men, i vissa fall behöver man skräddarsy så gott som hela applikationen och då är det bättre att lägga tiden på att bygga precis de delar som behövs.

När det finns behov av ett publiceringssystem använder vi till exempel gärna ExpressionEngine eller Craft. Men när vi bygger, vad vi kallar specialanpassade system, så använder vi istället ett ramverk som heter CodeIgniter.

Vi är duktiga på att utveckla specialanpassade system som kan användas på intranät eller över webben när standardlösningar inte räcker till. I de flesta fall kan en speciallösning spara in många arbetstimmar på ganska kort tid eftersom den löser just det problem som kunden har. Vi har däremot inga ambitioner att t ex ta fram ett nytt bokföringssystem för småföretagare, det finns det många andra som gör. Vad vi gillar är att lösa konkreta problem för våra kunder som inte går att köpa över disk.

Containerhanteringssystem för KappAhl

För några år sedan kom KappAhl till oss och berättade om hur deras vardag ser ut på lastplan med containers som skall tömmas, flyttas och fyllas på med kläder innan nästa leverans.

För att få bättre överblick och möjlighet till ännu bättre planering så byggde vi en webbaserad lösning som gör att både KappAhl, deras trafikledare och lastbilschaufförerna får en bättre vardag. Via webben eller med hjälp av SMS kan man nu flytta containers planera leveranser och hela tiden ser alla inblandade en uppdaterad vy över lastplanen.

Systemet hjälper KappAhl att hålla ordning på containers med hjälp av bl.a. SMS för att minimera onödiga flyttkostnader.

Utbildningsplattform för Sellmaster med video och frågesport

Vi fick en förfrågan från Sellmaster om vi ville vara med och utveckla en ny plattform för webbaserad utbildning med hjälp av video, anpassade telefonsamtal och SMS för duktiga säljare som har mycket att göra.

Det lät riktigt roligt så vi började med att bygga en prototyp, nu är första skarpa versionen precis ute och vår kund har fått väldigt positiva omdömen av användarna. Projektet är också ett mycket lyckat exempel på hur bra det blir när man bygger olika funktioner modulvis i etapper, det är bra för användarna, bra för kunden och bra för oss!

Boka tvättstugan på webben och mycket annat

Förutom ovanstående har vi även utvecklat många andra applikationer. Från Tvättstugetid som ger hyresgäster möjlighet att boka och hålla ordning på sina tvättider via webben eller mobilen till system som håller ordning och reda på geografiska data och kartor. Och mycket annat däremellan.

Tillbaka