Skip to content

Republic / Utveckling

Vi har genom åren arbetat med de flesta förkortningar som finns i vår bransch och har efter hand valt ut våra favoriter. Vi hjälper våra kunder med webbutveckling och publiceringsverktyg, anpassade e-handelssystem och bygger integration mellan olika system.

Webbutveckling:Webbplatser & CM-system

Vi producerar skräddarsydda webbplatser efter våra kunders önskemål. Eftersom varje projekt är unikt är det väldigt viktigt för oss att vi kan anpassa lösningen efter de krav som ställs. De system vi använder är flexibla, säkra och mycket uppskattade bland våra kunder.

Läs mer om webbutveckling & CM-system

E-handel:Flexibel och snygg e-handel med ambition

Vi har stor erfarenhet av att bygga skräddarsydda e-handelslösningar och webbshoppar för de flesta behov, speciellt om det även handlar om att koppla ihop dem med bakomliggande ekonomi- och logistiksystem.

Läs mer om e-handel

Integration:Prata med data och låt systemen jobba

Integration betyder i klartext att system pratar med varann utan mellanhänder. För att få ut så mycket som möjligt av ett projekt gäller det att identifiera vilka delar av en process som lönar sig att automatisera. Vilka återkommande uppgifter vill du helst slippa göra?

Läs mer om integration

Läs mer om våra tjänster: