Utveckling

Vi har genom åren arbetat med de flesta förkortningar som finns i vår bransch och har efter hand valt ut våra favoriter. Vi hjälper våra kunder med webbutveckling och publiceringsverktyg, bygger specialanpassade system och utvecklar mobilanpassade lösningar.

Webbutveckling & CM-system

Vi producerar skräddarsydda webbplatser efter våra kunders önskemål. Eftersom varje projekt är unikt är det väldigt viktigt för oss att vi kan anpassa lösningen efter de krav som ställs. De system vi använder är flexibla, säkra och mycket uppskattade bland våra kunder.

Läs mer om Webbutveckling & CM-system

Specialanpassade system

Vi gillar att lösa konkreta problem för våra kunder och ibland dyker det upp problem som inte lämpar sig för ett traditionellt publiceringssystem. I de fallen bygger vi gärna specialanpassade system helt anpassade efter situationen.

Läs mer om Specialanpassade system

Mobilanpassade lösningar

Sättet vi använder våra telefoner och datorer förändras i rasande takt. Idag är det lika vanligt att använda mobilen för att kolla upp något på internet som att sätta sig framför en dator. Republic bygger webbplatser så de fungerar bra även på smarta telefoner och datorplattor.

Läs mer om Mobilanpassade lösningar